Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Με εμπειρία από πολλές εκατοντάδες εγκαταστάσεις και τεχνογνωσία, σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη για να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο.

natural-gas-house

Οι εφαρμογές του φυσικού αερίου στον τομέα της θέρμανσης είναι αρκετά αρκετά γνωστές όπως επίσης και τα οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σας από την αρχή μέχρι και την παράδοση της είτε πρόκειται για θέρμανση διαμερίσματος είτε για κεντρική θέρμανση πολυκατοικιών είτε για βιομηχανική χρήση.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη πρόταση που λαμβάνει υπόψη της την καλύτερη σχέση μεταξύ δαπάνης και απόδοσης.

Το φάσμα των εργασιών μας καλύπτει ατομικές θερμάνσεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, με την εγκατάσταση ατομικού λέβητα φυσικού αερίου και την παραγωγή ζεστού νερού , την αντικατάσταση του καυστήρα του λεβητοστασίου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο σε πολυκατοικίες, τη συντήρηση του εξοπλισμού, καθώς επίσης και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και καυσίμου .

ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΣ ΑΕΡΙΟΥ

Καμινάδα Φυσικού Αερίου Πολυκατοικίας

Εγκατάσταση καμινάδας inox διπλού τοιχώματος Kατάλληλη για κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου ή πετρελαίου σε πολυκατοικία. Η αντικατάσταση της καμινάδας σε κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας επιβάλλεται στην περίπτωση αλλαγής του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
levitas

Αλλαγή Λέβητα σε Πολυκατοικία

Αντικατάσταση λέβητα σε πολυκατοικία Ο λέβητας της κεντρικής θέρμανσης είναι ο υποδοχέας και εναλλάκτης θέρμανσης του καυστήρα. Ο λέβητας στην ουσία μεταφέρει το ποσό θερμότητας της καύσης, προς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

you're currently offline