ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

kaminada fysikoy aerioy

Καμινάδα Φυσικού Αερίου

Θερμική Απόδοση

Οι μονωμένες inox καμινάδες διπλού τοιχώματος μειώνουν τις θερμικές απώλειες, βελτιώνουν τη σταθερότητα της θερμοκρασίας και μειώνουν τον κίνδυνο συμπύκνωσης.

Γρήγορη και Ασφαλής Εγκατάσταση Καμινάδων σε Πολυκατοικίες

Τα συνεργεία μας ειδικεύονται στην εγκατάσταση ανοξείδωτων καμινάδων σε πολυκατοικίες, προσφέροντας γρήγορες και ασφαλείς λύσεις για τις ανάγκες θέρμανσης. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες τεχνικές και εξοπλισμό για να εγκαταστήσουμε τις καμινάδες με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που σέβονται τον χρόνο και τις ανάγκες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία των καμινάδων και την άνεση των κατοίκων. Κάθε εγκατάσταση πραγματοποιείται με την εγγύηση της αξιοπιστίας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας που προσφέρουν οι ανοξείδωτες καμινάδες, καθώς και της μεγάλης διάρκειας ζωής που εξασφαλίζουν.

Αντοχή και Ανθεκτικότητα

Τα πιστοποιημένα ανοξείδωτα υλικά εξασφαλίζουν μέγιστη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης, ανθεκτικότητα στη διάβρωση και υψηλή θερμοκρασία.

Καμινάδα Φυσικου Αερίου

Μείωση Ενεργειακών Απωλειών

Με τη χρήση ανοξείδωτων καμινάδων, εξασφαλίζετε την αποτελεσματική λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης, μειώνοντας τις ενεργειακές απώλειες και τον κίνδυνο βλαβών λόγω συμπύκνωσης ή υγρασίας.

Οι λέβητες συμπύκνωσης σε αντίθεση με τους συμβατικούς λέβητες, αποβάλλουν καυσαέρια σε χαμηλότερες  θερμοκρασίες.

Οι καμινάδες στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να υπολογιστούν σύμφωνα με τα δεδομένα που διαθέτει ο κατασκευαστής. Κοινό χαρακτηριστικό των καμινάδων αυτών είναι η αντοχή σε όξινα συμπυκνώματα αλλά και η στεγανότητά τους.

 

Η αντικατάσταση της καμινάδας σε κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας επιβάλλεται στην περίπτωση αλλαγής του καυσίμου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο και στην περίπτωση εμφάνισης υπερβολικών υγροποιήσεων.

Αμίαντος σε παλιές καμινάδες

Σε παλιές καμινάδες, είναι πιθανό να υπάρχει αμίαντος, ένα υλικό που χρησιμοποιούταν ευρέως στο παρελθόν λόγω των ιδιοτήτων του. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι ο αμίαντος είναι επιβλαβής καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να εξετάσουμε την αναγκαιότητα αντικατάστασης των παλαιών καμινάδων που περιέχουν αμίαντο.